Steven en Thomas starten bij Darwin

Per 1 maart start Steven Rooijackers bij Darwin-IT als Oracle consultant en APEX ontwikkelaar. Steven brengt met zijn expertise op het vlak van APEX en de Oracle database veel nuttige en direct bruikbare ervaring mee. Met zijn scherpe blik op systeemontwikkeling, prettige persoonlijkheid en down-to-earth communicatiestijl past hij uitstekend in het Darwin-team. Ook Thomas Brok maakt de stap naar Darwin IT-Professionals per 1 maart. Thomas is een kei in front-end development met Java script, en ook met APEX kan hij prima uit de voeten. Thomas’ interesse gaat ook uit naar geautomatiseerde integratie en deployment (CI/CD), een vakgebied waarin hij zich bij Darwin zeker verder in kan ontwikkelen.

Welkom Steven en Thomas!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie