TEAMUITJE

Zaterdag 3 september was een prachtige dag voor het teamuitje van Darwin, dit keer weer met partners. Bestemming Rotterdam. Na een relaxte ontvangst bij het Westerpaviljoen werd het Depot Boijmans van Beuningen bezocht. Een heel bijzonder gebouw met ditto inhoud. Onze groepjes werden in witte overjassen vakkundig rondgeleid door dit architectonische hoogtepunt, en konden zo ook een kijkje nemen in de ‘kluizen’ waar het museum haar kunstcollectie onder volledig klimatologische controle bewaart. Na afsluiting op het prachtige dakterras, zijn we heerlijk gaan dineren bij Vineum. Het vuurwerk bij de Erasmusbrug, in het kader van de havendagen, maakte ons uitje compleet.

Kortom, een geweldig team op stap in een prachtige stad, Darwin-IT.

    Ja, inspireer mij. Ik schrijf me in voor nieuws en blogs.

    Akkoord, jullie mogen mijn gegevens verwerken.
    Hiermee geeft u Darwin-IT toestemming. U kunt ons op elk moment verzoeken uw gegevens te verwijderen of uw toestemming in te trekken.


    Hoe wij omgaan met uw privacy leest u hier:  privacy statement.