Darwin-IT smart solutions met Effectieve Cloud- en Integratiediensten
Darwin IT smart solutions met Cloud en integratie services

TOOLS, WHITEPAPERS & VIDEOS

CLOUD 1-2-3 TEST

Benieuwd wat de cloud voor u kan betekenen? Doe hier de cloud-check! Darwin helpt u op weg met de Oracle Cloud Infrastructure (OCI) of Amazon Web Services (AWS). Volg onze Cloud Fundamentals training.

PLATO datasheet

PLATO is onze cloud oplossing voor het inplannen van afstudeerzittingen voor het HBO. Lees alles over PLATO in dit datasaheet en bekijk ook de video voor nog meer informatie en een demo.

IAAS waardecalculator

Is de Oracle Cloud Infrastructure iets voor u? Bereken hier de kosten voor uw business case! Deze TCO berekening vergelijkt uw in-huis situatie met de Oracle cloud. Het resultaat zal u vast niet tegenvallen!

TRAININGEN

De Oracle trainingen van Darwin zijn een begrip. Download hier het overzicht of neem contact op om maatwerk voor u te bespreken. Direct inschrijven? Dat kan bij onze partner Vijfhart.

IT-TALENTEN

Jong talent is een verademing voor uw organisatie. Darwin selecteert, traint en begeleidt startende IT-ers. Lees  meer over ons Young Professionals programma of laat ons de instroom van talent voor u realiseren.

CLOUD SERVICES

Uw strategie voor een toekomst in de cloud met ons bespreken? Darwin biedt advies en implementatie van Oracle Cloud oplossingen en AWS aan. Lees hier meer of neem direct contact op.