Darwin-IT Slimme applicatie-ontwikkeling

Oracle Applicatieontwikkeling

TURN GOOD IDEAS INTO SMART SOLUTIONS

Darwin-IT smart solutions met Slimme Applicatie-ontwikkeling

Darwin helpt u innovatieve ideeën om te zetten in slimme oplossingen die uw business vooruit helpen. Wij denken met u mee om – waar mogelijk – standaard cloud diensten te combineren tot een maatwerkoplossing voor uw bedrijf of instelling. Uw idee realiseren wij snel en efficiënt met onze low-code ontwikkeltools.

Architectuur

Cloud computing biedt grote voordelen. Altijd en overal uw data en applicaties beschikbaar en schaalbaar met uw business. En dat met een korte time-to-market van uw applicaties, zonder beheer van infrastructuur en zonder up-front investeringen.  

Darwin helpt u met uw cloudstrategie; met bewustwording, met de opleiding van uw medewerkers en met het in de praktijk toepassen van de Oracle Cloud diensten (of Amazon AWS). Wij bouwen uw cloudoplossing en integreren die naadloos in uw bestaande omgeving. 

Software op maat

Software moet naast functioneel ook robuust zijn, zeker in deze tijd van gegevensbescherming. Darwin ontwerpt en ontwikkelt onderhoudbare en toekomstvaste applicaties met moderne low codetools.

Of u nu werkt met Java/ADF, Javascript/JET, Visual Builder (VBCS) of APEX/plsql, data-driven applicaties zijn onze specialiteit. Daarmee ontwikkelen we schaalbare oplossingen met naadloze integratie, zowel lokaal als in de cloud, gebaseerd op containertechnologie en bewezen middleware producten.

Slimme cloudoplossingen

Standaardoplossingen uit de cloud zijn efficiënt en kosteneffectief. In hun rol als softwarearchitect of lead ontwikkelaar, integreren onze consultants deze componenten snel tot maatwerk voor uw organisatie. Het succes van een applicatie is sterk afhankelijk van de acceptatie ervan. Niet alleen door de eindgebruikers, maar ook door devops-teams en helpdeskmedewerkers. Darwin’s scrum masters en ontwikkelaars hebben oog voor een gedegen implementatie. Vanzelfsprekend sluiten zij aan bij bestaande CI/CD procedures of helpen deze op te zetten, inclusief de overdracht van kennis.

WELKE EXPERTS KUNNEN VOOR U AAN DE SLAG?

APEX / PLSQL

Low code development samen met de eindgebruiker biedt ongekende ontwikkelsnelheid en perfecte aansluiting bij de business. Gebruik van een cloudomgeving completeert deze uitermate populaire vorm van systeemontwikkeling.

Wilt u uw idee ook omzetten in een slimme toepassing? Darwin helpt!

Erik Trip, Senior Consultant Application Development

Steven Rooijackers, Senior Consultant Application Development

Daniël Veldkamp, Medior Consultant Application Development

Javascript: JET, ANGULAR, REACT, VUE, BOOTSTRAP

Een mooie user interface en snelle interactie zijn belangrijk voor moderne webapplicaties. Onze ontwikkelaars bouwen maatwerk voor u, zonder in te boeten op kwaliteit en onderhoudbaarheid!

Rob de Gouw, Senior Consultant Application Development

Daniël Veldkamp, Medior Consultant Application Development

Eric van Mourik, Senior Consultant Application Development

Java/ADF Framework

Uw complexe bedrijfsapplicaties zijn bij ons in goede handen. Met hun jarenlange ontwikkel- en beheerervaring in grote IT organisaties, kunnen onze experts u helpen robuuste en onderhoudbare software te ontwikkelen met de Oracle ontwikkeltools.

Eric van Mourik, Senior Consultant Application Development

Rob de Gouw, Senior Consultant Application Development

Oracle Integration Cloud

Micro-services zijn dé manier om controle te houden over ontwikkel- en testwerkzaamheden. Maar hoe koppel je ze?

Onze middleware experts bouwen voor u flexibele procesflows on-premises of in de Oracle Integration Cloud.

Darwin is Specialized Oracle Gold Partner voor onder andere de SOA Suite en BPM

Frank Brink, Senior Consultant 

Jacques Coppiens, Senior Consultant

Rob de Gouw, Senior Consultant

WebCenter Portals en Single Sign-on

Toegang tot applicaties vanuit één persoonlijk portaal benaderen? Dat – en veel meer – kan snel en veilig met WebCenter Portal worden gerealiseerd. Darwin helpt u bij het installeren, configureren en definiëren van uw portaal, maar ook bijvoorbeeld met het realiseren van Single Sign-on op basis van een identity service.

Rob de Gouw, Senior Consultant WebCenter

Jacques Coppiens, Senior Consultant Weblogic

PLATO

PLATO is een voorbeeld van zo’n slimme oplossing. Het inplannen van afstudeerzittingen en stage-assessments in het HBO is een flinke uitdaging. Darwin heeft daarom de cloud-applicatie PLATO ontwikkeld. PLATO bespaart veel tijd omdat het volledig automatisch het afstudeerrooster genereert op basis van beschikbaarheid en capaciteiten van alle betrokkenen. Tegelijkertijd zorgt het systeem voor elektronische afstemming met alle betrokkenen en komen de geplande zittingen automatisch in de agenda’s te staan.

Dit bespaart substantieel tijd en kosten en zo wordt het plannen van een afstudeer- of stageperiode weer leuk. Download het datasheet en bekijk de video-presentatie hiernaast!

Geïnteresseerd in de voordelen van PLATO? Bezoek dan onze PLATO site en vraag uw demo aan!