Per 16 augustus is het Darwin-team uitgebreid met de komst van Daniël Veldkamp. Daniël start als Junior Software Engineer bij Darwin-IT in het Talents young professionals programma. Zijn HBO-ICT studie Software Engineering aan de Hogeschool Utrecht kan hij nu in de praktijk gaan brengen. Daniël zal zich in eerste instantie bezig gaan houden met softwareontwikkeling met Oracle APEX, pl/sql en javascript, een mooie basis voor zijn verdere ontwikkeling binnen Darwin.

Veel succes Daniël en nogmaals van harte welkom!
Het Darwin-IT team

    Ja, inspireer mij. Ik schrijf me in voor nieuws en blogs.

    Akkoord, jullie mogen mijn gegevens verwerken.
    Hiermee geeft u Darwin-IT toestemming. U kunt ons op elk moment verzoeken uw gegevens te verwijderen of uw toestemming in te trekken.


    Hoe wij omgaan met uw privacy leest u hier:  privacy statement.