Prijsverlaging Oracle licenties / Lower prices for Oracle licenses (below)

Oracle heeft de exchange rate voor de euro prijslijst aangepast. Dit betekent dat wij tegen een lagere prijs kunnen inkopen voor onze licentie shop! Uiteraard profiteert u daar als onze klant direct van. Wij hebben de verlaging van Oracle 1:1 overgenomen en onze prijzen op www.darwinlicensestore.com per 1 juli verlaagd. Wij zien uw offerteaanvraag graag tegemoet!

Lower prices for Oracle licenses

Oracle has adjusted their exchange rate for the euro price list. This means that we can buy at a lower price for our license shop! As our customer you benefit directly from this. We have adopted the Oracle price cut 1:1 and reduced our prices on www.darwinlicensestore.com effective July 1. We look forward to receiving your quote request!

    Ja, inspireer mij. Ik schrijf me in voor nieuws en blogs.

    Akkoord, jullie mogen mijn gegevens verwerken.
    Hiermee geeft u Darwin-IT toestemming. U kunt ons op elk moment verzoeken uw gegevens te verwijderen of uw toestemming in te trekken.


    Hoe wij omgaan met uw privacy leest u hier:  privacy statement.