“Darwin is al jaren naar volle tevredenheid onze trusted advisor op het gebied van Oracle tools en licenties”

TIS Delft kiest voor PLATO Examenplanner

De faculteit Technologie, Innovatie en Samenleving (TIS) van De Haagse Hogeschool, vestiging Delft, zet PLATO in voor het plannen en communiceren van examenzittingen voor haar studenten. De medewerkers van het faculteitsbureau zijn enthousiast over de mogelijkheden die PLATO biedt om snel een examenrooster te genereren op basis van ieders beschikbaarheid en de eenvoudige communicatie per e-mail met de interne en externe betrokkenen. Super handig!

Wilt u meer weten over wat PLATO voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een demo of bekijk hier de PLATO site.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie