Jairo start als Darwin IT-Talent

Jairo start als IT-Talent van Darwin IT

Vandaag start Jairo Clement als Darwin IT-Talent bij Twinq. Na het afronden van zijn basisopleiding in ons Young Talents programma is het nu tijd om dat in de praktijk te gaan brengen. Jairo is een toffe zeelander met een mooie HBO-ICT opleiding Technische Informatica aan de Avans Hogeschool in Breda. Nadat hij al wat ervaring had opgedaan met programmeren in diverse stages heeft hij er voor gekozen om zijn carrièrestart door Darwin-IT te laten begeleiden. Met zijn prima basis en onze opleiding en coaching gaat dat zeker goed komen! Welkom bij Darwin Jairo. Veel succes met de start als IT-Talent dit jaar, waarin wij veel samen zullen optrekken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie