DarwinIT cloud transitieconsult

Talent Packed with Oracle

BUILD YOUR FUTURE NOW

Darwin IT smart solutions met Cloud en integratie services

Ontwikkel een inspirerende IT cultuur met goed opgeleide, bevlogen IT professionals.

Darwin Young Talents Programma

Het Darwin Young Talents programma is dé plek voor starters in de IT! We onderzoeken eerst hoe en waar talenten het best tot hun recht komen, zo leggen ze de basis voor een mooie loopbaan als software engineer, data specialist of cloud designer.

Onze talenten zijn de eerste 12 maanden in dienst bij Darwin IT. Het programma start met met vier weken opleiding waarna zij al meteen aan de slag gaan bij één van onze opdrachtgevers. Zo kunnen zij onder onze begeleiding de eerste werkervaring opdoen. Na dat jaar maken zij goed voorbereid de overstap naar de opdrachtgever.

Op zoek naar IT-Talent met ambitie?

Wij verzorgen de instroom van goed opgeleide en enthousiaste IT-talenten die passen binnen uw bedrijfscultuur.

Het Darwin Young Talents programma bestaat uit werving en selectie van geschikte kandidaten, een op maat samen te stellen opleidingsprogramma en persoonlijke coaching gericht op snelle professionele ontwikkeling. Na het succesvol doorlopen van dit programma heeft u de mogelijkheid om, zonder aanvullende kosten, de kandidaten in dienst te nemen. Wij bieden een compleet en kwalitatief hoogstaand programma, waardoor de kandidaten in korte tijd volledig kunnen meedraaien in uw team.