DarwinIT cloud transitieconsult

Talent Packed with Oracle

CONNECTING YOUR IT & BUSINESS NEEDS

Darwin IT smart solutions met Cloud en integratie services

Wij begeleiden u van cloudstrategie tot en met de daadwerkelijke integratie

Oracle Cloud oplossingen

Cloud computing is de volgende stap in de evolutie van de IT. Altijd en overal uw data en applicaties beschikbaar, schaalbaar met uw business, een korte time-to-market van uw applicaties, geen infrastructuur die beheerd moet worden en geen up-front investeringen.  

Darwin helpt u met uw cloud strategie, bewustwording en opleiding van uw medewerkers en uiteraard het in de praktijk toepassen van de Oracle Cloud diensten of Amazon AWS. Bent u al verder? Onze experts bouwen uw cloudoplossing en integreren die naadloos in uw bestaande omgeving. 

Applicatie-integratie

Het Oracle middleware platform is het specialisme van Darwin. Onze experts hebben diepgaande kennis/ervaring met applicatie integratie. Wij zorgen dat processturing, gegevensstromen en berichten tussen uw toepassingen gestructureerd verlopen en beheersbaar blijven.

Of u nu werkt met uw eigen systemen of in de cloud, Darwin helpt. 

MET WELKE EXPERTS KUNNEN WE U HELPEN?

Integratie specialisten

Hulp nodig bij het installeren, configureren of ontwikkelen met een van de Oracle Fusion Middleware producten?

Onze experts met diepgaande expertise van SOA Suite, OSB, Weblogic Server, BAM, BPM, Oracle Integration Cloud,  Oracle Process Cloud en Webcenter Portal versterken uw project met hun kennis en dragen die graag over.

UW CONTACT

Frank Brink, Senior Consultant Cloud Integratie

Jacques Coppiens, Senior Consultant Integratie

Cloud experts

Wilt u migreren naar een cloud omgeving of uw on premises omgeving daarmee integreren?

Darwin-IT helpt u op weg van strategie tot aan een werkende implementatie.

UW CONTACT

Frank Brink, Senior Consultant Cloud Integratie

Software engineers

Heeft u snel behoefte aan nieuwe functionaliteit of een verbeterd proces?

Onze software engineers bouwen het voor u op maat in Java/ADF, APEX of Javascript/HTML.

UW CONTACTEN

Erik Trip, Senior Consultant Oracle Development

Eric van Mourik, Senior Consultant Java Development

Scrum masters en Product Owners

Het incrementeel ontwikkelen van software leidt tot hogere kwaliteit en productiviteit, SCRUM is daar een prachtige methode voor. Onze software engineers zijn ervaren als scrum master en kunnen uw team uitstekend leiden.

UW CONTACTEN

Jacques Coppiens, Product Owner en Scrum Master

Rob de Gouw, Senior Consultant Java Development en Scrum Master

Release Deployment Framework voor Oracle Middleware

Darwin heeft door haar ervaring een aantal productiviteitsversnellers ontwikkeld die de kwaliteit en de snelheid van implementatie een boost geven. 

Het installeren en configureren van een toepassing op een Weblogic/SOA Suite omgeving is geen sinecure. Het vergt kennis en ervaring, maar moet ook op maat gemaakt zijn voor uw omgeving en processen. Darwin heeft een framework ontwikkeld dat op basis van eenvoudig te parametriseren scripts geautomatiseerd precies de juiste taken uitvoert om een nieuwe release van uw toepassing te installeren en te configureren: het Darwin Release Deployment Framework. Dit framework is met succes ingezet bij onze klanten en wordt daar intensief gebruikt. 

Single Sign-on Authenticatie met SAML

Op basis van onze projectervaringen houden wij een technische blog bij met bevindingen, do’s & dont’s en tips die wij graag met u delen. Zo hebben onze experts op het gebied van integratie en security bij diverse klanten koppelingen ontworpen en gerealiseerd voor het uitvoeren van authenticatie en single-sign-on (SSO) op basis van het SAML protocol.

Vanuit onze Weblogic projecten zijn er zo standaard bouwstenen ontstaan voor integratie met bijvoorbeeld Surfconext, Oracle ORDS/APEX en Microsoft ADFS. Graag zetten wij deze templates ook bij u in om snel en efficient de gewenste koppelingen te realiseren.