Darwin-IT Slimme applicatie-ontwikkeling

Oracle Applicatieontwikkeling

TURN GOOD IDEAS INTO SMART SOLUTIONS

Darwin-IT smart solutions met Slimme Applicatie-ontwikkeling

Darwin helpt u innovatieve ideeën om te zetten in slimme oplossingen die uw business vooruit helpen. Wij denken met u mee om waar mogelijk standaard cloud diensten te combineren tot een maatwerkoplossing voor uw bedrijf of instelling. Uw idee realiseren wij snel en efficiënt met onze low-code ontwikkeltools.

Robuuste architectuur

Software moet naast functioneel ook robuust zijn, zeker in deze tijd van gegevensbescherming en digitalisering van interne- en externe processen. Darwin gebruikt de tooling van gerenommeerde IT leveranciers om veilige, onderhoudbare en toekomstvaste applicaties voor u te ontwerpen en te ontwikkelen. Schaalbare oplossingen met naadloze integratie, zowel lokaal als in de cloud, gebaseerd op containertechnologie en bewezen middleware producten.

Software op maat

Standaardoplossingen uit de cloud zijn efficiënt en economisch aantrekkelijk. Onze consultants integreren deze services tot een maatwerk oplossing voor uw organisatie. Zij realiseren de door u gewenste functionaliteit snel en zorgvuldig in hun rol als software-architect of lead-ontwikkelaar. Of u nu werkt met Java/ADF, Javascript/JET, Visual Builder (VBCS) of APEX/plsql, data-driven applicaties zijn onze specialiteit.

Gebruiksgemak centraal

Het succes van een applicatie is sterk afhankelijk van de acceptatie ervan. Niet alleen door de eindgebruikers, maar ook door devops-teams en helpdeskmedewerkers. Darwin’s scrum masters en ontwikkelaars hebben oog voor de gedegen implementatie van uw software. Vanzelfsprekend sluiten zij aan bij bestaande CI/CD procedures of helpen deze op te zetten, inclusief de overdracht van kennis in de vorm van online handleidingen en trainingen.

ONZE SPECIALISTEN. WELKE EXPERTS KUNNEN VOOR U AAN DE SLAG?

Java/ADF Framework

Uw complexe bedrijfsapplicaties zijn bij ons in goede handen. Met hun jarenlange ontwikkel- en beheerervaring in grote IT organisaties, kunnen onze experts u helpen robuuste en onderhoudbare software te ontwikkelen met de Oracle ontwikkeltools.

Eric van Mourik, Senior Consultant Application Development

Rob de Gouw, Senior Consultant Application Development

Javascript: JET, ANGULAR, REACT, VUE, BOOTSTRAP

Een mooie user interface en snelle interactie zijn belangrijk voor moderne webapplicaties. Onze ontwikkelaars bouwen maatwerk voor u, zonder in te boeten op kwaliteit en onderhoudbaarheid!

Rob de Gouw, Senior Consultant Application Development

Thomas Brok, Medior Consultant Application Development

Eric van Mourik, Senior Consultant Application Development

APEX / PLSQL

Low code development samen met de eindgebruiker biedt ongekende ontwikkelsnelheid en perfecte aansluiting bij de business. Gebruik van een cloudomgeving completeert deze uitermate populaire vorm van systeemontwikkeling.

Wilt u uw idee ook omzetten in een slimme toepassing? Darwin helpt!

Erik Trip, Senior Consultant Application Development

Steven Rooijackers, Senior Consultant Application Development

Daniël Veldkamp, Junior Consultant Application Development

BPM/BPEL Flows

Micro-services zijn een dé manier om controle te houden over ontwikkel- en testwerkzaamheden. Maar hoe koppel je ze?

Onze middleware experts bouwen voor u flexibele procesflows on-premises of in de Oracle Integration Cloud.

Darwin is Specialized Oracle Gold Partner voor onder andere de SOA Suite en BPM

Frank Brink, Senior Consultant 

Jacques Coppiens, Senior Consultant

Rob de Gouw, Senior Consultant

WebCenter Portals en Single Sign-on

Toegang tot applicaties vanuit één persoonlijk portaal benaderen? Dat – en veel meer – kan snel en veilig met WebCenter Portal worden gerealiseerd. Darwin helpt u bij het installeren, configureren en definiëren van uw portaal, maar ook bijvoorbeeld met het realiseren van Single Sign-on op basis van een identity service.

Rob de Gouw, Senior Consultant WebCenter

Jacques Coppiens, Senior Consultant Weblogic

PLATO

PLATO is een voorbeeld van onze slimme oplossingen. Het inplannen van afstudeerzittingen en stage-assessements in het HBO is een flinke uitdaging. Darwin heeft daarom de cloud-applicatie PLATO ontwikkeld. PLATO bespaart veel tijd omdat het het afstudeerrooster automatisch genereert op basis van beschikbaarheid en capaciteiten van alle betrokkenen én dit elektronisch met iedereen afstemt en in de agenda’s plaatst.

Dit bespaart u substantieel tijd en kosten en maakt het plannen van een afstudeer- of stageperiode weer leuk. Meer weten? Download het datasheet en bekijk onze video-presentatie hiernaast!

Geïnteresseerd in de voordelen van PLATO? Bezoek dan onze PLATO site en vraag uw demo aan!