Webinar snelle examenplanning zonder kopzorgen – 13 April 2021

Hoe zou je het vinden als je met een druk op de knop een passend examenrooster zou kunnen samenstellen? En zou het niet mooi zijn als de communicatie naar alle betrokkenen geautomatiseerd vanuit 1 centraal punt zou plaatsvinden?

In nauwe samenwerking met de Haagse Hogeschool heeft Darwin IT de planningsapplicatie Plato ontwikkeld. In onze webinar laten wij zien hoe je examenzittingen en assessments snel en efficiënt kan plannen en welke andere voordelen Plato je biedt naast het genereren van een passend examenrooster. Met het overzichtelijke dashboard van Plato heb je realtime inzicht in de voortgang en knelpunten van het planningsproces en verkort je de doorlooptijd aanzienlijk.

Heb je interesse? Schrijf je via deze link in voor het webinar op dinsdag 13 april van 12:15 – 13:00 of deel deze link met je collega’s.

    Ja, inspireer mij. Ik schrijf me in voor nieuws en blogs.

    Akkoord, jullie mogen mijn gegevens verwerken.
    Hiermee geeft u Darwin-IT toestemming. U kunt ons op elk moment verzoeken uw gegevens te verwijderen of uw toestemming in te trekken.


    Hoe wij omgaan met uw privacy leest u hier:  privacy statement.